Hello

Kik vagyunk?

Generál tervezőirodaként működünk közel 30 éve a magyar és nemzetközi piacokon, 2021-től bim.GROUP néven (korábbi nevünk BIM Design). Mi, a bim.GROUP-nál ügyfeleink kihívásaira a sajátunkként tekintünk, abban hiszünk, hogy a sikeres együttműködés záloga a határidők betartása, a költségek feletti folyamatos kontroll, valamint az épített környezet fenntartható tervezése.

Célunk, hogy tudásunk és szakértelmünk széleskörű, rugalmas felhasználásával, valamint innovációs tevékenységünkkel felelősen fejlesszük, jobbá tegyük környezetünket. Közel 100 fős saját szakértői csapatunk elhivatottságával, és hat különböző szakágunk koordinált együttműködésével valósítjuk meg a legkomplexebb tervezői feladatokat is. Partnereink felé elkötelezettek és együttműködőek vagyunk, folyamatainkat folyamatosan fejlesztjük, kollégáinkat pedig képezzük. Jövőbemutató szemléletet képviselünk, a piacon az elsők között alkalmazzuk a legmodernebb technológiákat és szoftvereket, amelyek támogatásával mindig garantálni tudjuk a legmagasabb minőséget ügyfeleink számára.

bim.GROUP

The Art of Engineering

A folyamatos haladást és az innovatív megoldásokat szem előtt tartva elkötelezett hívei vagyunk a technológiai fejlődésnek. Széles szakmai portfoliónk progresszív szemlélet móddal, és tudatos költségkontrollal párosul. Minden egyes projekt kapcsán az optimális megoldásra törekszünk, szüntelenül az újat keressük, és nem riadunk vissza a nehezebb, kihívást jelentő feladatoktól sem.

Value Engineering

Egy építési beruházás során kulcsfontosságú nemcsak a beépített termék, hanem magának az építés folyamatának költsége is. A bim.GROUP több tízéves, kivitelezés közeli tapasztalattal keresi a teljes beruházásra vonatkozó költség optimumát. A Value Engineering folyamataink során vizsgáljuk a beépített termékre és az építés folyamatára vonatkozó költségeket is. Komplexen elemezzük a műszaki alternatívákat, vizsgáljuk azok egymásra hatását és egyéb felmerülő konzekvenciáit is. Mindezt a megrendelővel és kivitelezővel közösen, transzparens módon tesszük, fejlett BIM módszertan alkalmazásával.

A megvalósíthatóság fókuszában állunk minden feladathoz, a tervezést pedig mérnöki precizitással és művészi kreativitásával hajtjuk végre. Nem elégszünk meg annyival, hogy szimplán megfeleljünk a megrendelői igényeknek, hanem célunk, hogy maradandót is alkossunk.

bim.GROUP

Együttműködés

Cégünk folyamatos fejlődése érdekében nem csupán a hazai piacon, hanem nemzetközi viszonylatban is örömmel fogadunk megkereséseket, és vállalunk feladatokat. A különféle projektek megvalósításában - akár társtervezőkkel vállvetve- szívesen veszünk részt, ennek következtében a folyamatos fejlődés és az egymástól való tanulás inspirál minket utunkon.

Menedzsmentünk

Kelemen Csaba

ügyvezető

Ballay Zsolt

cégvezető

Barta Levente

Partner

Stefáni Gyöngyi

Generál tervezési üzletágvezető

Ternák Gabriella

Építész iroda - operatív vezető

Porcsalmy Zoltán

Üzletfejlesztési vezető építész

Balán Gábor

Szakági tervezés - operatív vezető

Gutléber Zsolt

Épületburok tervezés – csoportvezető

Fekete Róbert

Acélszerkezet tervezés – operatív vezető

Kocsis András Balázs

Üzletfejlesztési vezető

Zeleny Lajos

Vasbeton tervezés – operatív vezető

Szakágak

Kivitelezői szemlélettel gondolkodunk és tervezünk, a megrendelőink problémáira a sajátunkként tekintünk.

Tanúsítványok

Lépjen velünk kapcsolatba